Coolskin en Coolskin+

Nooit meer last van vervelende ingroeiende haartjes of ontstekingen. Snel, pijnloos en definitief een gladde en zachte huid. Dat kan, dankzij onze nieuwste generatie ontharingslasers! De Coolskin (+) Diode Ice Laser is ontworpen om ongewenst haar te verwijderen op een comfortabele, veilige, snelle en pijnloze manier met een blijvend resultaat.

Coolskin

Nooit meer last van vervelende ingroeiende haartjes of ontstekingen. Snel, pijnloos en definitief een gladde en zachte huid. Dat kan, dankzij onze nieuwste generatie ontharingslasers!

Laserontharing is vandaag een ervaren en bewezen techniek. Een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijzen op een afdoende manier dat ongewenste haren zeer efficiënt en op een betrouwbare manier kunnen worden verwijderd. Bovendien worden de huidtextuur en kwaliteit door de laserbehandelingen verbeterd.
Met de Coolskin (+) kan je laserbehandelingen uitvoeren ongeacht huidtype, haarkleur of seizoen. Permanent ontharen kan veilig en comfortabel op elk lichaamsdeel.

De CoolSkin (+) maakt gebruik van selectieve fotothermische ontleding. Het principe van deze techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Via continue bewegingen van lichtstralen, warmt de laserenergie de haarfollikel geleidelijk op.
Omdat de lichtstraal steeds in beweging is èn dankzij het koelingssysteem in de laserkop (tot -18° Celcius), worden de behandelingen met de CoolSkin (+) Laser door klanten als volledig pijnloos ervaren. De hoge dekkingsratio van de laserkop garandeert dat elke follikel wordt behandeld en volledig verwijderd.

Coolskin+

De Coolskin Diode Ice Laser is ontworpen om ongewenst haar te verwijderen op een comfortabele, veilige, snelle en pijnloze manier met een langdurig resultaat.

Lamano Cosmetics verdeelt enkel groot vermogen lasers van respectievelijk 1.200 en 2000 Watt laservermogen.
Ervaring leert ons dat kleinere draagbare modellen niet krachtig genoeg zijn en bijgevolg méér sessies nodig hebben. Daarnaast laat de koeling bij draagbare modellen ook te wensen over, met als resultaat dat de klant de behandeling nog steeds als zeer pijnlijk zal ervaren.

De CoolSkin en CoolSkin+ werken met drie verschillende golflengtes
(755/808/1064) deze zorgen voor een optimaal resultaat bij gelijk welke huidskleur en haartype.
De Coolskin (+) is uitermate geschikt voor het verwijderen van haar op alle delen van het gelaat en lichaam. Een speciale facial tip maakt behandelingen op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals oren en neusgaten mogelijk.
Dankzij het intelligent besturingssysteem hoef je enkel de te
ontharen zone en de huidskleur in te geven. Het systeem genereert automatisch de aanbevolen parameters.
Het toestel is uitgerust met 20 intelligente detectiefuncties voor een veilige behandeling.

Dankzij de 3 verschillende golflengtes (755/808/1064 NM), kan CoolSkin alle huidtypes èn haartypes aan, van de meest lichte, tot de meest donkere en dit het hele jaar door.

Zowel CoolSkin als CoolSkin+ beschikken over het CE label.

Plug en play

Zonder intuïtief design ben je niet meer mee. Voor Lamano Cosmetics is het gebruiksgemak een essentieel aspect van het werk met onze klanten. Daarom zit de tablet verwerkt in het product en is de software op maat gemaakt. Zo krijg je een volledig geïntegreerd toestel - just plug & play!

Ik ben geïnteresseerd in de Coolskin of Coolskin+

    Volg ons op Facebook

    Lamano Cosmetics
    Frans Devoghellaan 16A – 1750 Lennik

    info@lamanocosmetics.com
    +32 497 52 61 99