Embrace beauty with technology

Lamano Cosmetics werd in 2017 opgericht door Valerie Appelmans en Sam De Pauw, en richt zich tot de professionele schoonheidsspecialiste, apothekers en dermatologen. Kwaliteit, professionaliteit, en een persoonlijke aanpak vinden we zeer belangrijk.
Tegenwoordig willen klanten er goed uitzien op een natuurlijke manier.
Als verdeler van huidverbeteringsapparatuur helpen wij jou om een langdurige
relatie op te bouwen met je klanten.
Na aankoop van een toestel, krijg je van ons een doorgedreven gratis privé-opleiding.
We staan garant voor een uitstekende technische service en dienst naverkoop.
Naast ons Lightskin™ huidanalysetoestel kan je ook de nieuwste generatie
Diode Ice lasers, Coolskin en Coolskin+ voor definitieve ontharing ontdekken.
Tot slot stellen we je ook graag de Arca 3-in-1 Cosmetic Case Sterilizer voor.
Een kleine maar handige box met meerdere mogelijkheden. Handig, toch?
Ben jij klaar om je behandelingen naar een hoger niveau te tillen?

Beauty-advies van de bovenste plank

met de Lightskin™

Als ervaren schoonheidsspecialiste vind ik kwaliteit, professionaliteit, een ontspannen sfeer en een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Onze klanten willen er goed uitzien op een natuurlijke manier, ze worden veeleisender en mondiger. En gelukkig maar! Maar dat maakt het voor ons niet gemakkelijker. Ik leer je niets nieuws als ik je vertel dat iedereen een unieke huid heeft en dus een eigen, aangepaste behandeling verdient.

Lightskin™ helpt je voor elke klant de juiste behandeling aan te bieden. In amper 20 seconden laat je hen zien hoe het met hun huid gesteld is én biedt je aangepaste oplossingen aan. Met de cosmeticamerken waar je nu al mee werkt.

Bovendien kan je de gegevens per klant netjes bijhouden en regelmatig een nieuwe analyse maken. Zo kan je op langere termijn de resultaten vergelijken, het effect op de diepere huidlagen mooi aantonen en een wetenschappelijk onderbouwd advies geven.

De resultaten kunnen, indien gewenst, ook doorgestuurd worden naar je klant.

Valérie Appelmans

Neem contact op

  Lightskin™
  jouw professioneel huidanalyse toestel

  Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? En ze dan met de juiste behandeling vermijden? Met de Lightskin™ voer je een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slechts 20 seconden. Je ziet meteen hoe de verschillende huidlagen van je klant er werkelijk aan toe zijn. Zo kan je je behandelingen zeer gericht aanpassen. En wat schept er nu een betere vertrouwensband dan een zichtbaar resultaat?

  Meer over Lightskin™

  Coolskin en Coolskin+

  Nooit meer last van vervelende ingroeiende haartjes of ontstekingen. Snel, pijnloos en definitief een gladde en zachte huid. Dat kan, dankzij onze nieuwste generatie ontharingslasers! De Coolskin (+) Diode Ice Laser is ontworpen om ongewenst haar te verwijderen op een comfortabele, veilige, snelle èn pijnloze manier met een langdurig resultaat.

  Meer over Coolskin

  Arca cosmetic case sterilizer
  3-in-1 box

  Omdat ontsmetten altijd al belangrijk is geweest bij schoonheidsbehandelingen,  stellen we je graag de Arca 3-in-1 snelle desinfection box voor. Zoals de naam het zegt heeft dit kleine toestel drie verschillende functies, waarvan het steriliseren van make-up-, pedicure- en manicuremateriaal de belangrijkste zijn. Nadat je je materiaal in het toestel hebt gelegd en zodra je het deksel sluit, start het automatisch sterilisatieproces van 6 minuten. Het desinfecteren start iedere keer je het toestel sluit. De Arca box vernietigt 99,5% van alle aanwezige bacteriën en virussen, ook Covid-19.

  Naast de sterilisatiefunctie bevat de box ook een handige make-up spiegel met ingebouwde LED-verlichting die je kan regelen via een touch sensor. Tot slot kan je de box nog gebruiken als opberger voor bijvoorbeeld je gsm, mondmaskers en andere kleine materialen.

  Neem contact met ons op

   Volg ons op Facebook

   Lamano Cosmetics
   Frans Devoghellaan 16A – 1750 Lennik

   info@lamanocosmetics.com
   +32 497 52 61 99