Beauty on a whole new level with Lightskin™

Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? En ze dan met de juiste behandeling vermijden? Met de Lightskin™ voer je een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit in slechts 20 seconden. Je ziet meteen hoe de verschillende huidlagen van je klant er werkelijk aan toe zijn. Zo kan je je behandelingen zeer gericht aanpassen. En wat schept er nu een betere vertrouwensband dan een zichtbaar resultaat? Til je schoonheidsadvies naar een hoger niveau met een doorgedreven huidanalyse en aangepaste behandeling voor iedere klant. De omzet volgt vanzelf…

https://www.youtube.com/watch?v=_E9h7C986zc&feature=youtu.be

Lightskin™
jouw professioneel huidanalyse toestel

3 soorten licht - RGB, UV & gepolariseerd

Meest geavanceerde huidanalysetoestel op de markt

De camera van de nieuwste generatie (15 megapixel) maakt in slechts 20 seconden 3 haarscherpe foto’s met 3 soorten licht: RGB, UV & gepolariseerd. Uit deze 3 foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geïdentificeerd worden: poriën - vlekken - rimpels - talg/acné - pigmentatie - vocht/hydratatie - huidtextuur - gevoeligheid - teint - zonschade (UV). Daarmee heb je meteen ook het meest geavanceerde huidanalysetoestel in huis.

De Lightskin™ heeft een ingebouwd hoge-resolutie LED-scherm van 10 inch en een geïntegreerd tablet met wifi. Dat draait 180° zodat elke opstelling mogelijk is en je de resultaten makkelijk kan tonen om samen met je klant bespreken.

De Lighskin™ ondersteunt ook ieder cosmeticamerk. Alle producten worden in een centrale database opgeslagen met hun specifieke eigenschappen en afbeelding. Na iedere analyse stelt het toestel je de meest geschikte producten uit jouw gamma voor.

Bouw een vertrouwensrelatie met je klant op

Zichtbare én meetbare resultaten

De Lightskin™ is gemaakt voor schoonheidsspecialisten die een langdurige relatie willen opbouwen met hun klanten en telkens opnieuw het juiste advies geven door de jaren heen. Je kan alle gegevens uit een analyse netjes per klant bijhouden en telkens je een nieuwe analyse uitvoert de resultaten vergelijken.

Zo kan je op een wetenschappelijk onderbouwde manier aantonen dat de behandeling wel degelijk werkt en het beoogde resultaat haalt. Ook op de onderliggende, niet zichtbare huidlagen.

En dat vertaalt zich rechtstreeks in meer trouwe klanten, meer productverkoop en dus meer omzet.

Intuïtief design

Plug en play

Zonder intuïtief design ben je niet meer mee. Voor Lamano Cosmetics is het gebruiksgemak een essentieel aspect van het werk met onze klanten. Daarom zit de tablet verwerkt in het product en is de software op maat gemaakt.

Zo krijg je een volledig geïntegreerd toestel - just plug & play!

3 soorten licht RGB, UV & Gepolariseerd
Nieuwste generatie 15 megapixel lens
Geïntegreerd 10 inch hoog resolutie LED scherm Tablet inbegrepen, 180° draaimogelijkheid
Ingebouwde wifi

Wil je graag een prijsofferte of meer info? Geef me gerust een seintje en we bespreken de verschillende mogelijkheden en prijzen*.

Dat kan op het nummer 0497 52 61 99, via e-mail naar info@lamanocosmetics.com of aan de hand van onderstaand contactformulier.

Tot binnenkort!
Valérie

* De Lightskin™ kost 3..250 € excl. BTW. De levering, de integratie van je eigen cosmeticalijn en 3 uur privé-opleiding zijn daarbij inbegrepen. Je kan ook kiezen voor één van onze leasing-formules.

Ik ben geïnteresseerd in de Lightskin™

Contacteer mij:

    Volg ons op Facebook

    Lamano Cosmetics
    Frans Devoghellaan 16A – 1750 Lennik

    info@lamanocosmetics.com
    +32 497 52 61 99