De Coolskin™
Triple Wave Diode
Ice Laser

De Coolskin™ Triple Wave Diode Ice Laser, onze nieuwste generatie ontharingslasers, zorgt in een mum van tijd voor een maximum aan definitief resultaat. De laser verwijdert ongewenst haar op een comfortabele, veilige, efficiënte, volledig pijnloze én betrouwbare manier. Bovendien zorgen laserbehandelingen voor een betere huidtextuur en -kwaliteit!

Ongeacht het huidtype of seizoen, één ding is zeker: met de Coolskin™ kan permanent ontharen op zo goed als elk lichaamsdeel.
Na de behandeling is er trouwens geen hersteltijd nodig dus je klant kan zijn/haar dagelijkse bezigheden meteen weer oppakken.

Pijnloos én gebruiks­vriendelijk

De Coolskin™ Triple Wave Diode Ice Laser is geschikt voor het verwijderen van haar op het hele lichaam en het gelaat, ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals oren en neusgaten! Door gebruik te maken van selectieve fotothermische ontleding, waarbij de haarfollikel beschadigd wordt door een geleidelijke opwarming van laserenergie, garandeert de hoge dekkingsratio van de lasterkop dat elke follikel behandeld en dus volledig verwijderd wordt. Dankzij het koelingssyteem in de laserkop verloopt de ontharing bovendien pijnloos.

Het besturingssysteem zorgt ervoor dat je enkel de te ontharen zone en de huidskleur moet ingeven waarna de aanbevolen parameters automatisch gegenereerd worden. Zo is het toestel uitgerust met maar liefst 20 detectiefuncties voor een veilige behandeling!

Dankzij de drie verschillende golflengtes (755 – 808 en 1064 nm) wordt steeds een optimaal resultaat bereikt en dit het hele jaar door.

Je kan bij ons enkel terecht voor groot vermogen lasers van respectievelijk 1.200 en 2000 Watt laservermogen. Uit ervaring weten we dat kleinere draagbare modellen niet krachtig genoeg zijn en dus meerdere sessies vereisen. Ook het koelingssysteem is bij draagbare modellen niet zwaar goed waardoor de behandelingen doorgaans pijnlijker zijn.

Coolskin™ -
in een mum van tijd een maximum aan definitief resultaat.

Eén of twee laserkoppen? Aan jou de keuze!

De Coolskin™ Triple Wave Diode Ice Laser is beschikbaar met één of twee laserkoppen. Met de grote kop (12x28mm) kan je makkelijk grotere huidoppervlakken zoals benen, armen, rug of borstkas ontharen. De kleine kop (12x12mm) kan gebruikt worden om haren op kleinere zones zoals oksels, bikini en gelaat te verwijderen, maar even goed ook haren op de grotere huidoppervlakken. Het verschil zit ‘m gewoon in de behandeltijd. Waar de grote kop tot 20 keer per seconde flitst, flitst de kleine kop 10 keer per seconde.

Dankzij het touchscreen op de koppen moet je je tijdens een sessie niet verplaatsen naar het toestel en kan je je instellingen altijd meteen aanpassen.

De grote laserkop heeft een levensduur van 100.000.000 shots en de kleine kop van 20.000.000 shots. Je koppen vervangen tijdens de levensduur van je toestel is dus zeker niet nodig!

Moduleerbaar én kostenefficiënt

Denk je eraan om te kiezen voor een lasertoestel met 1 laserkop, met de mogelijkheid tot een upgrade naar twee laserkoppen?
Dan is dat een slimme beslissing, afhankelijk van je behoeften en budget natuurlijk.

CoolSkin (+) Technisch

Onderstaand schema geeft duidelijk de verschillen weer tussen de CoolSkin en CoolSkin+ Diodelaser.

COOLSKIN 1 kopKenmerkenCOOLSKIN+ 2 koppen
Laser vermogen 1200 W
Laser vermogen 2000 W
3 verschillende golflengtes
(755-808-1064)
Superkoeling (-18°)
120 miljoen shots
20 miljoen shots
Standaard kop
Grote zones kop
Opzetstukje zeer kleine zones
2.000 WattTotaal vermogen toestel3.000 Watt
CE Gekeurd
FDA Gekeurd

Ontdek Coolskin™

• LEVERING INBEGREPEN
• INSTALLATIE INBEGREPEN
• 1 DAG PRIVÉ-OPLEIDING

GARANTIE
2 JAAR (UITGEZONDERD BREUK)

Het jaarlijks onderhoud van de CoolSkin is belangrijk om ervoor te zorgen dat het apparaat efficiënt en veilig blijft werken. Dit gebeurt na afspraak door onze technische dienst.

Prijs onderhoud:
MET 1 LASERKOP: € 400 ex. BTW
MET 2 LASERKOPPEN: € 480 ex. BTW

MET 1 LASERKOP
€ 19.750
ex. BTW
MET 2 LASERKOPPEN
€ 27.450
ex. BTW

UITBREIDING VAN 1 KOP NAAR 2 KOPPEN
€ 11.450 ex. BTW