Het Lightskin™
huidanalyse­toestel

Lightskin™ is het meest verkochte professionele huidanalysetoestel dat in slechts 20 seconden een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse kan uitvoeren.

Hoe zien de verschillende huidlagen van je klant eruit? Welke behandelingen kan je aanbieden?
Met z’n hoge resolutie 15 megapixelcamera en intelligente diagnostische software geeft Lightskin™ een gedetailleerde huidanalyse in no time.

Gebruiks­vriendelijk én volledig geïntegreerd

Gebruiksgemak is voor ons erg belangrijk. Daarom heeft de Lightskin™ een ingebouwd hogeresolutie LED-scherm van 10 inch, een geïntegreerde tablet op wifi en is de software op maat gemaakt.

Het resultaat? Een volledig geïntegreerd toestel waar de gegevens per klant netjes bijgehouden kunnen worden en waarmee je regelmatig een nieuwe huidanalyse kan uitvoeren.

Zo kan je de resultaten op langere termijn vergelijken, het effect op de diepere huidlagen beter aantonen en duidelijk wetenschappelijk onderbouwd advies geven.

Bovendien kan je de resultaten makkelijk met de klant bespreken dankzij het 180° draaiende scherm of via cloud sharing.

JUST PLUG
AND PLAY!

Merkonafhankelijk
én gedetailleerd

Wist je dat het Lightskin™ huidanalysetoestel alle cosmeticamerken ondersteunt? De producten worden door ons in een centrale database opgeslagen, inclusief specifieke eigenschappen en afbeelding.
Na elke huidanalyse stelt het toestel je de meest geschikte behandeling voor o.b.v. producten uit je eigen assortiment. Dat het gebruik van het huidanalysetoestel je productverkoop gevoelig doet stijgen, staat vast.

Bij de huidanalyse maakt Lightskin™ gebruik van een fotocamera die werkt op basis van 3 soorten licht: RGB Daglicht, UV licht en gepolariseerd licht. De camera maakt dan ook 3 foto’s die op hun beurt 10 mogelijke huidproblemen detecteren.

Per type licht geeft Lightskin™ vervolgens een gedetailleerde foto mee met een percentage. Na de meting wordt de score vergeleken met de resultaten van andere leeftijdsgenoten van hetzelfde geslacht met dezelfde huidcomplexiteit. Deze resultaten zijn verzameld in een wereldwijde database.

En dat is zeker niet alles: het toestel bepaalt ook de geschatte huidleeftijd van je klant. Meer nog: je kan zelfs metingen van verschillende tijdstippen met elkaar vergelijken en de evolutie van een voorgesteld behandelplan opvolgen!

Poriën

Zichtbare
pigmentatie

Fijne lijntjes
& rimpels

Vochtgehalte

Porphyrinen

Pigmentatie

Textuur

Gevoelig gebied

Metabolisme

UV beschadiging

Ontdek Lightskin™

• LEVERING INBEGREPEN
• INTEGRATIE VAN JOUW COSMETICALIJN
• 3 UUR PRIVÉ-OPLEIDING
• LEASING MOGELIJK

€ 3.250
ex. BTW