Beauty is
the illumination
of the soul

Lamano Cosmetics:
beautyadvies van de bovenste plank

Lamano Cosmetics richt zich tot de professionele schoonheidsspecialisten, apothekers en dermatologen. Opgericht in 2017 door Valerie Appelmans en Sam De Pauw stelt Lamano Cosmetics kwaliteit, professionaliteit, en een persoonlijke aanpak voorop.
Als verdeler van huidverbeterings­apparatuur, nl. het Lightskin™ huid-analysetoestel en de CoolSkin™ laser, geven ze je beautyadvies van de bovenste plank zodat jij een langdurige relatie met je klanten kan opbouwen.

Lamano Cosmetics staat garant voor een uitstekende technische service en dienst na verkoop. Zo kan je genieten van gratis privé-opleidingen na aankoop van een toestel.

Eén ding is zeker: met Lamano Cosmetics til je je behandelingen naar een hoger niveau!

ONZE HUIDVERBETERINGS­APPARATUUR

Je kan bij ons niet enkel terecht voor een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse dankzij ons Lightskin™ huidanalysetoestel maar ook voor definitieve ontharing met de CoolSkin™ laser.

Lightskin

Het Lightskin™
huidanalysetoestel

Huidaandoeningen detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? En ze dan met de juiste behandeling vermijden? Dat kan met het Lightskin™ huidanalysetoestel en dat in slechts 20 seconden. Je ziet niet enkel hoe de verschillende huidlagen van je klant er werkelijk aan toe zijn maar je kan zo ook meteen gerichte behandelingen voorstellen. En wat schept een betere vertrouwensband dan een zichtbaar resultaat?

De Coolskin™
Triple Wave Diode Ice Laser

Snel, pijnloos en definitief een gladde en zachte huid.
Dat kan met de Coolskin Triple Wave Diode Ice Laser, onze nieuwste generatie ontharingslasers!
De laser verwijdert ongewenst haar op een comfortabele, veilige, snelle én pijnloze manier met een langdurig resultaat.

Coolskin